Početna stranica
KREIRAJ KORISNIČKI NALOG

Platforma je osmišljena isključivo za edukaciju doktora stomatologije. Ako se ukaže potreba napravićemo i platformu za stručno usavršavanje ostalog osoblja, koje radi u stomatološkim ordinacijama. Za sada ostajemo verni svojoj tradiciji da ne mešamo edukaciju visoko stručnog zdravstvenog kadra sa medicinskim sestrama i tehničarima. Dovoljno je da imate kompjuter (tablet, laptop, smart telefon) koji je povezan na internet, tako da testovima možete pristupati na primer sa mobilnog telefona, dok čekate u redu pred šalterom ili se vozite u gradskom prevozu, na putovanju i drugim slčnim prilikama.Testovi na Platformi su koncipirani i organizovani tako da obezbeđuju ne samo sticanje bodova, nego i efikasno učenje. Prolazeći kroz proces rešavanja testova, kroz povratne informacije (kontakt sa ostalim polaznicima testa i autorom) i koristeći bogat edukativni materijal koji ima na raspolaganju, korisnik stiče relevantna znanja za posao kojim se bavi. Ovako obezbeđena interaktivnost čini testove zabavnim i omogućava korisniku da stekne znanja čak i onda kada pogreši.

Ukoliko ne stekne dovoljan broj bodova, korisnik može da ponovi proceduru još jednom, dva ili više puta – sve dok ne obezbedi 60% tačnih odgovora i kvalifikuje se za dobijanje povtrde o uspešnom pohađanju programa - SERTIFIKATA.

Više ne morate da pohađate programe koji su više ili manje samo delimično neophodni za sticanje znanja potrbnog za kvalitetno obavljanje vašeg posla, jer na platformi možete da birate one programe koji Vam apsolutno odgovaraju, pogotovo što će se ova baza kontinuirano dopunjavati u svakom akreditacionom roku novim programima, u skladu sa vašim željama koje upisujete u Vašem profilu na platformi u polju predviđenom za Vaša interesovanja. (pogledaj uputstvo)


Svoj život i rad ne morate da podređujete stručnom usavršavanju, niti da zbog kontinuirane edukacije menjate druge planove. Programe "Platforme" možete da koristite onda kada vi to želite, a rešavanje testova ne morate da zakazujete. Testovi su vam dostupni 24 sata dnevno 365 dana u godini. Možete ih rešavati iz sopstvene kuće ili ordinacije, na vasem racunaru, tabletu ili smartfonu. bez dodatnih putnih troškova ili gubitka vremena radi odlaska na razne skupove.

Rešavanje testova je jednostavno i lako. Ukoliko se suočite sa bilo kakvim problemom, nećete biti prepušteni sami sebi. Dokle god traje Vaša pretplata, imaćete obezbeđenu tehničku podršku, kojoj se možete obratiti sa zahtevom za pomoć, putem maila ili telefona 24 sata, 365 dana u godini.

Sertifikat (potvrda o pohađanju programa) nećete čekati, niti postoji mogućnost da ostanete bez njega. Potvrda sa bodovima za produženje licence, generiše se čim završite proceduru rešavanja testa i popunite evoluacioni upitnik. Istovremeno, generiše se i izveštaj komorama, pa će vaši bodovi biti uredno proknjiženi u njihovoj bazi.

Programe KE na platformi možete koristiti plaćanjem kotizacije za pojedinačne testove koje izaberete, ali je pretplata neuporedivo jeftinije rešenje.

*Za članove i prijatelje DPDrSS, pristup svim testovima na platformi je besplatan.

Posebne pogodnosti smo predvideli za autore testova. Učlanjenjem u DPDrSS autori programa KE stiču pravo da objavljuju programe i koriste usluge naše platforme za online edukaciju i ostvare prihod po osnovu autorskih prava.

Da biste koristili ovu platformu , neophodno je da pre svega otvorite svoj korisnički nalog i dopuniti podatke u Vašem profilu na platformi klikom na Moj Ptofil.

Prof dr Zoran Stajčić

Počasni predsednik i stručni organizator edukacije